Kiełki fasoli mung 330g

Kiełki fasoli mung 330g
Kiełki fasoli mung 330g

Kiełki fasoli mung stosuje się przede wszystkim w potrawach kuchni chińskiej i wietnamskiej - na zimno lub na gorąco.Delikatne w smaku i lekko chrupiące, idealnie nadają się do dań gorących, zwłaszcza chińskich potraw z woka.Fasola mung (Vigna radiata), podobnie jak inne rośliny strączkowe jest nieocenionym źródłem białka. Wyhodowano ją w Chinach, specjalnie dla pozyskiwania kiełków. Dzięki obecności wytwarzanych w procesie kiełkowania enzymów białko jest łatwo przyswajalne, same kiełki zaś znacznie lżej strawne niż fasola.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 7,49 zł
szt.
  • nowość

Kimchi

Kimchi
Kimchi

Koreańska marynowana kapusta z chili, produkcji Why Thai!

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 11,05 zł 13,00 zł
szt.
  • promocja
  • nowość

Marynowana rzepa VEGAN

Marynowana rzepa VEGAN
Marynowana rzepa VEGAN

Marynowana rzepa z liśćmi kaffiru, kolendrą i chili, produkcji Why Thai!

Dostępność: duża ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 11,05 zł 13,00 zł
szt.
  • promocja

Pędy bambusa - nitki 227g

Pędy bambusa - nitki 227g
Pędy bambusa - nitki 227g

Pocięte w plastry młode pędy jadalnego gatunku bambusa o kremowej barwie i włóknistej konsystencji znajdują zastosowanie w wielu daniach. Stanowią jeden z podstawowych składników w zupach, daniach mięsnych, sajgonkach, daniach stir-fry i sushi w kuchni orientalnej.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 4,30 zł
szt.
  • nowość
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl