Papier ryżowy 22cm

Papier ryżowy - to najważniejszy składnik do przygotowania wietnamskiej potrawy sajgonki. Cienkie i lekkie plastry, po przygotowaniu zwiększają swą objętość, delikatny smak.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Ryż jaśminowy czerwony

Ryż jaśminowy czerwony - to specjalna odmiana tajskiego ryżu jaśminowego. Ma długie, czerwone ziarna oraz sypką konsystencje po ugotowaniu. Idealnie nadaje się do dań z kurczakiem, rybą i warzywami, a także jest idealnym uzupełnieniem tajskich sosów curry i mleczka kokosowego.
Dostępność: brak towaru
Ryż jaśminowy długoziarnisty

Ryż jaśminowy długoziarnisty - jeden z najpopularniejszych odmian ryżu wykorzystywany w kuchni orientalnej. Bardzo smaczny polecany do większości dań azjatyckich.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Ryż kleisty długoziarnisty

Ryż kleisty długoziarnisty - to specjalny gatunek ryżu azjatyckiego, który charakteryzuje się odmiennym smakiem, a także dużą kleistością po ugotowaniu. Ryż ten nadaje się do przygotowywania przede wszystkim słodkich potraw.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin