W kuchni tajskiej, czy szerzej – azjatyckiej, sosy są bazą wielu potraw. Bez nich trudno wyobrazić sobie aromatyczne curry czy pad thai. Czy sosy i pasty to rzeczywiście sekret tamtejszej kuchni? Zdecydowanie tak! Przekonasz się o tym sięgając po nasze produkty o smaku orzechowym, chili czy ostrygowym, które w kilka chwil przeniosą Cię w inny kulinarny świat.

Pasta curry czerwona Pasta curry czerwona
Producent: Cock Brand
Cena: 3,50 zł
szt.
zobacz więcej
Pasta Tom Ka Lobo Pasta Tom Ka Lobo
Producent: Lobo
Cena: 4,20 zł
szt.
zobacz więcej
Pasta Tom Yum LOBO Pasta Tom Yum LOBO
Producent: Lobo
Cena: 4,20 zł
szt.
zobacz więcej
Pasta curry czerwona LOBO Pasta curry czerwona LOBO
Producent: Lobo
Cena: 4,20 zł
szt.
zobacz więcej
Pasta Curry zielona LOBO Pasta Curry zielona LOBO
Producent: Lobo
Cena: 4,20 zł
szt.
zobacz więcej
Pasta Curry żółta LOBO Pasta Curry żółta LOBO
Producent: Lobo
Cena: 4,20 zł
szt.
zobacz więcej
Sos sambal oelek Sos sambal oelek
Producent: Diamond
Cena: 5,50 zł
szt.
zobacz więcej
Sos rybny 300 ml Sos rybny 300 ml
Producent: Squid Brand
Cena: 6,90 zł
szt.
zobacz więcej
Sos śliwkowy słodko-kwaśny Sos śliwkowy słodko-kwaśny
Cena: 7,57 zł 8,90 zł
szt.
zobacz więcej
  • promocja
Sos ostrygowy 150 ml Sos ostrygowy 150 ml
Cena: 7,90 zł
szt.
zobacz więcej
Sos rybny Sos rybny
Producent: Thai Pride
Cena: 7,90 zł
szt.
zobacz więcej
  • nowość
Sos sojowy jasny 500 ml Sos sojowy jasny 500 ml
Producent: Lee Kum Kee
Cena: 8,90 zł 9,90 zł
szt.
zobacz więcej
  • promocja
Pasta z tamaryndowca 227g Pasta z tamaryndowca 227g
Producent: Suree brand
Cena: 9,50 zł
szt.
zobacz więcej
Sos sojowy ciemny 500 ml Sos sojowy ciemny 500 ml
Producent: Lee Kum Kee
Cena: 9,90 zł
szt.
zobacz więcej

Sosy kuchni azjatyckiej: chili, ostrygowy, orzechowy czy rybny?

Sojowy, rybny czy ostrygowy? Sos azjatycki ma różne oblicza, za każdym jednak razem zaskakuję głębią smaku. Oprócz najbardziej popularnych odmian, czyli przypraw ostrygowych czy rybnych dla klientów wyruszających w kulinarną podróż po Tajlandii przygotowaliśmy także sos tajski: orzechowy czy chili. Będą świetnym dodatkiem do wielu potraw i z pewnością oczarują gości zebranych przy stole.

Zrób curry z prawdziwego zdarzenia!

Jeśli chcesz poznawać sekrety azjatyckiej kuchni nie możesz zapomnieć o aromatycznych pastach! Tajska pasta curry, Tom Ka Lobo czy z tamaryndowca zaskakują idealnym połączeniem i balansem smaków: słodkiego, słonego, kwaśnego i pikantnego. Już niewielka ilość dodana do potrawy sprawi, że poczujesz, na czym polega fenomen dań rodem z Krainy Uśmiechu.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl