Sos grzyby chili soja VEGAN
Opis
Poznajcie nasze przepyszne wegańskie sosy, które będą podstawą smaku waszych tajskich dań.
Na rozgrzanej patelni lub woku przesmaż ulubione warzywa, namoczone wcześniej rozdrobnione grzyby mun, ananasa lub mango pokrojone w kostkę, tofu lub tempeh pokrojone w kostkę. Dodaj nasz sos i smaż 2 minuty. To danie najlepiej smakuje z tajskim ryżem jaśminowym.
Produkt pikantny!
Alergeny:
Gluten, soja.
Produkt może zawierać śladowe ilości: gorczycy, selera, soi, orzechów.
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 48 godzin.
Skład:
Sos sojowy jasny, sos sojowy ciemny, soja fermentowana, grzyby, cukier, tofu, czerwony ryż, kapusta, ocet, sól, chili, olej sojowy, mąka pszenna.
Kraj pochodzenia:
Polska
Waga:
200 g