Sos teriyaki Miyata 150 ml
Opis
Sos Teriyaki cechuje bardzo oryginalny smak. Stosuje się go nie tylko jako dodatek do Sushi, ale także jako marynatę i glazurę do potraw mięsnych. Wystarczy umieścić w nim wybrane składniki na ok. 1-2 godziny przed rozpoczęciem smażenia, pieczenia lub grillowania. Marynata z sosu Teriyaki nada potrawom wyjątkowej orientalnej nuty smakowej i pięknej rumianej barwy.
Sos Teriyaki podkreśla wyrazistość daniom i nadaje im oryginalnego, charakterystycznego smaku, jest bardzo ceniony w Azji.
Informacje dla alergików: pszenica, soja
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i ciemnym miejscu po otwarciu przechowywać w lodówce.
Skład: sos sojowy (soja, sól, mąka pszenna, woda), cukier, glukoza, melasa, sól, imbir, przyprawy, substancja konserwująca: sorbinian potasu
Kraj pochodzenia: Chiny
Waga: 150 ml