Makaron chiński z kurkumą

Makaron chiński z kurkumą
Makaron chiński z kurkumą

Makaron chiński z kurkumą - żółty makaron pszenny w formie długich nitek, najczęściej podawany do zup, smażony na woku lub podawany jako dodatek. Pyszny i uwielbiany przez dzieci - można go przygotować z wybranymi warzywami i podsmażyć na woku.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 10,90 zł
szt.

Mąka ryżowa

Mąka ryżowa
Mąka ryżowa

Mąka ryżowa – mąka wytwarzana z drobno zmielonych ziaren ryżu. Stanowi bardzo dobry substytut mąki pszennej dla osób z nietolerancją glutenu. Mąka ryżowa nadaje się jako dodatek do wypieków oraz do zagęszczania sosów. Jest istotnym składnikiem kuchni azjatyckiej, w której służy do przygotowywania deserów, pierożków, klusków oraz wielu innych dań.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 6,50 zł
szt.

Mąka z tapioki

Mąka z tapioki
Mąka z tapioki

Tapioka - mączka wyrabiana z bulw manioku, nie ma smaku ani zapachu, jest lekkostrawna i pożywna. Używana jako zagęszczacz do musów, zup i sosów oraz do deserów i wypieków. Tapioka jest pozbawiona glutenu i cholesterolu, jest doskonałym produktem dla alergików oraz osób stosujących diety ograniczające i bezglutenowe.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 5,90 zł
szt.

Pasta curry czerwona

Pasta curry czerwona
Pasta curry czerwona

Czerwona pasta curry - jedna z najpopularniejszych past używanych do przygotowania dań w kuchni orientalnej typu curry wraz z mleczkiem kokosowym. Pasta curry jest dodatkiem do wielu potraw z mięsem, jak również makaronów i zup.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 3,50 zł
szt.

Tapioka perełki małe

Tapioka perełki małe
Tapioka perełki małe

Tapioka perełki małe - granulat tapioki czyli perełki o średnicy około 2 mm, z których zazwyczaj przygotowuje się desery takie jak budynie, leguminy czy puddingi. Tapioka jest hypoalergiczna, pozbawiona glutenu oraz cholesterolu. Jest doskonałym produktem dla alergików.

Dostępność: średnia ilość

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 7,50 zł
szt.

Cukier palmowy

Cukier palmowy
Cukier palmowy

Cukier palmowy - uzyskuje się go z palmy kokosowej lub daktylowej. Używany powszechnie w kuchniach południowoazjatyckich. Jest mniej słodki od tradycyjnego białego cukru, jest składnikiem większości tajskich curry. Można go stosować jako zdrowszy zamiennik cukru białego.

Dostępność: na wyczerpaniu

Wysyłka w: 48 godzin

Cena: 10,00 zł 12,50 zł
szt.
  • promocja
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl